TRANSPORT GRATUIT PER A COMANDES SUPERIORS A 50€
TRANSPORT GRATUIT PER A COMANDES SUPERIORS A 50€
Cistella 0

Preguntes Freqüents

Generals

 • Què és labotigadelsembotits.cat?

Labotigadelsembotits.cat és una botiga de venda al detall d’embotits tradicionals catalans, lots de Nadal i de regal així com productes relacionats amb la xarcuteria i el bon menjar.

 • Qui hi ha darrera d'aquesta botiga?

Labotigadelsembotits.cat  és la botiga a internet d’Embotits Eugeni, negoci familiar que elabora embotits tradicionals catalans de forma artesanal des de l’any 1967. L’empresa està ubicada a Sant Joan les Fonts, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

Embotits Eugeni SC - c. Sant Antoni, 9  - 17857 St. Joan les Fonts (Girona) – CIF: J17946724

 • Qui produeix els productes?

Els embotits que es venen a labotigadelsembotits.cat són elaborats per Embotits Eugeni.

Embotits Eugeni elabora els productes amb la mateixa recepta base que utilitzava l’avi Miquel. La producció és limitada i controlada de forma exhaustiva per membres de la família que han rebut els coneixements i el saber fer de dues generacions dedicades a l’ofici de xarcuters artesans.

Disposem del reconeixement de la Generalitat de Catalunya com a Artesans cansaladers-xarcuters a més d’estar agremiats al Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines.

El fet que la producció sigui limitada permet garantir un producte final excel·lent gràcies a la supervisió directa de tot el procés peça per peça. Tots els fuets, llonganisses, lloms i resta d’embotits passen per les nostres pròpies mans.

Sabem que la qualitat s’obté gràcies a la suma de petits detalls que fan que un producte, a priori normal, pugui arribar a ser exquisit. Una acurada selecció de primeres matèries, una rigorosa metodologia d’elaboració, aconseguir el punt òptim de curació i una presentació final dels productes cuidada i adequada a cada tipus d’embotit són les bases de la nostra forma de treballar.

La resta de productes complementaris als embotits com olis, vins, patés, formatges, conserves, entre d’altres, han estat seleccionats directament per Embotits Eugeni i són d’elaboradors de productes de qualitat i de proximitat.

La botiga dels embotits també pot vendre productes de qualitat que no estiguin dins el catàleg de productes elaborats per Embotits Eugeni. Alguns exemples d'aquests productes poden ser pernils serrans o ibèrics, embotits fets a partir de carn de porn ibèric, embotits tradicionals catalans d'altres zones de Catalunya diferents de La Garrotxa, etc

 

Funcionament

 • Qui pot comprar a través de la botiga?

Qualsevol persona major d’edat amb ganes de gaudir de bons embotits artesans i productes de qualitat.

 • Què necessito per a poder comprar?

Ser major d'edat.

Tenir una adreça de correu electrònic.

Tenir una adreça física a on poder rebre les comandes. Aquesta adreça no pot ser un apartat de correus.

Disposar d'una targeta per poder efectuar el pagament en cas de triar la opció de pagament amb targeta de crèdit/debit.

Tenir ganes de gaudir de bons embotits artesans i productes de qualitat.

 Preus, enviaments i lliuraments

 • Estan l’IVA i els ports inclosos en els preus?

Tots els preus dels productes que es mostren a la botiga inclouen l’IVA. Els ports es calculen en funció del pes i el destí de la comanda i el seu preu també inclou l’IVA.

 • Com puc saber el cost de transport de la comanda?

El cost del transport va en funció del pes i del destí de la comanda.

A partir del moment que selecciones un sol producte per afegir a la cistella de la compra ja pots consultar el cost del transport.

Des de l’apartat de Cistella de la Compra pots generar un pressupost indicant el país, la província i el codi postal. Tot seguit el pots afegir al total de la comanda per saber quant et costa tot plegat amb el ports inclosos.

Si realitzes una comanda superior a 50 € els ports et surten gratuïts.

 • En quant de temps rebré la comanda?

El termini de lliurament de les comandes és de 2 a 3 dies laborables. En principi el dia després de realitzar la comanda es prepara i s’envia a través de missatgeria urgent en 24-48h (segons la destinació final).

Exemples:

 1. Si es realitza una comanda el dilluns el normal seria rebre la comanda el dimecres (2 dies laborables)
 2. Si es realitza la comanda el divendres s’hauria de rebre la comanda el dimarts següent (2 dies laborables)
 3. Pot passar que per motius de dies festius entre setmana o incidències en el transport la comanda es rebi en 3 o 4 dies laborables.
 • Quin és l’horari de lliurament i què passa si no hi ha ningú en el moment de l’entrega?

L’horari de lliurament de les comandes és de dilluns a divendres de 08.00h a 19.00h.

Si en el moment del lliurament no et localitzen trobaràs una nota amb un telèfon per contactar amb l’empresa de missatgeria i poder quedar entesos novament pel lliurament del paquet. Contacta el més aviat possible amb l’empresa de missatgeria si la comanda inclou productes frescos com llonganisseta, salsitxes, xoriços, etc

Com que no es pot fixar una hora de lliurament de les comandes és important que deixis una adreça a on hi hagi algú que pugui recollir el paquet (la feina, algun veí, algun amic, etc)

 • Com s’envien els productes?

Els productes s’envien mitjançant empreses de transport especialitzades i de reconegut prestigi (MRW per transport urgent i Stef per a transport refrigerat)

Totes les comandes es lliuren degudament protegides en caixes de cartró. Durant el mesos d’estiu s’utilitza un embalatge isotèrmic especial per tal de garantir que els productes arriben a destí en perfectes condicions.

 •  Quina és la disponibilitat dels productes?

Sempre mirem de disposar d’un estoc de productes suficient per a cobrir la demanda dels nostres clients. Però cal tenir en compte que es tracta de productes artesans amb una producció limitada i és possible que en determinats moments ens quedem sense existències d’algun producte. En qualsevol cas, si això passa, el producte deixarà oferir-se a la botiga fins que es torni a disposar d’estoc.

Pot passar que l’estoc s’acabi en el moment en què estàs fent la comanda o un cop ja l’has realitzada. Si això passa ens posarem en contacte amb tu per oferir-te algun producte semblant o bé reemborsar-te la quantitat que correspongui.