TRANSPORT GRATUIT PER A COMANDES SUPERIORS A 50€
TRANSPORT GRATUIT PER A COMANDES SUPERIORS A 50€
Cistella 0

Benvinguts a la botiga dels embotits

La Botiga dels Embotits és la plataforma de venda a internet d'Embotits Eugeni, una petita empresa familiar que elabora embotits tradicionals catalans de forma artesanal des de l’any 1967. La nostra seu està ubicada a Sant Joan

les Fonts, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, comarca amb una llarga tradició pel que fa al sector càrnic i xarcuter.

Artesans des de 1967

Embotits Eugeni elabora els productes amb la mateixa recepta base que utilitzava l’avi Miquel. La producció és limitada i controlada de forma exhaustiva per membres de la família que han rebut els coneixements i el saber fer de dues generacions dedicades a

l’ofici de Xarcuters artesans. El fet que la producció sigui limitada permet garantir un producte final excel·lent gràcies a la supervisió directa de tot el procés peça per peça.

Disposem del reconeixement de la Generalitat de Catalunya com a Artesans cansaladers-xarcuters a més d’estar agremiats al Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines.
Compromís i rigor

Sabem que la qualitat s’obté gràcies a la suma de petits detalls que fan que un producte pugui arribar a ser exquisit. Una acurada selecció de primeres matèries, una rigorosa metodologia d’elaboració, aconseguir el punt òptim de curació i una presentació final dels productes cuidada i adequada a cada tipus d’embotit són la clau l’èxit dels nostres productes.

 

Qualitat i servei

El compromís amb la qualitat i la tradició artesanal així com el servei al client són trets que marquen el caràcter d'Embotits Eugeni.

Esperem poder satisfer el vostre paladar  i acostar-vos els nostres embotits artesans sigueu on sigueu gràcies a la nostra botiga online.

Benvinguts a La Botiga dels Embotits!


Comentaris

Els comentaris han de ser revisats per ser publicats